Sähköveijarit Oy

Henkilökunnan omistama jyväskyläläinen sähkötöiden moniosaaja. Palvelemme yrityssektoria liiketilojen sähköistyksistä ja kunnossapidosta oppilaitosten ja asunto-osakeyhtiöiden sähkösaneerauksiin. Vahvuuksiamme ovat yhteiskuntasektorin aluesähköistykset.

Toimimme Jyväskylässä keskeisellä sijainnilla Palokankaantiellä, Autotalo Laakkosen naapurissa. Täältä yli 40 asentajaamme liikkuvat työmaille eri puolille maakuntaa kahdenkymmenen huoltoauton voimin.  Asentajien mukana autossa kulkevat asennustöissä tarvittavat työkalu- ja tarvikevarastot.

Sähköala elää ja kehittyy koko ajan. Henkilökuntamme on sähköalan ammattilaisia, joille turvallisuus ja sähköalan tekninen kehitys ovat tärkeitä asioita. Uusimpiin toimialueisiimme kuuluvat sähköverkkojen loistetehon kompensointiparistojen asennus- ja huoltotyöt. Monille yrityksille loistetehon kompensointi merkitsee selkeää säästöä sähkölaskuun. Tarjoamme myös sähkökeskusten huollot. Työalue sisältää muun muassa keskusten tarkastukset, liittimien kiristykset ja lämpökamerakuvaukset.

Sähköveijarit Oy on perustettu vuonna 2007. Olemme keski-suomalainen yksityinen sähköalan yritys. Vuoden 2023 vahvistettu liikevaihto oli noin 6,4 miljoonaa euroa.

sahkoveijarit-avainlippu
sahkoveijarit-yksi-menestyjista
sahkoveijarit-yksi-kasvajista
sahkoveijarit-sahkoalan-ammattilainen-johon-voit-luottaa
sahkoveijarit-sahkotyot-yrityksille-yrityssektori

Olemme keskittäneet toimintamme pelkästään yrityssektorille.

Esimerkiksi asuntosaneerausten sähkötyöt toteutamme joko asunto-osakeyhtiön tai rakennusyhtiön tilauksesta. Meille sopii hyvin, että yrityksillä on hankkeille yleensä selkeät suunnitelmat, budjetit ja säännöllinen rahankierto.

Toimialueestamme noin 80 prosenttia on sähköasennuksia, yksi viidennes sähköjärjestelmien huoltoa sekä atk-verkkojen (ethernet, valokuitu jne) asennuksia ja huoltoa.

sahkoveijarit-sahkotyot-yrityksille-koulut

Jyväskylän kaupunki luottaa Sähköveijareihin

Ammattioppilaitos Gradialle toteutamme erillisia saneerausprojekteja; viimeisimpänä Gradian digipalvelut Viitaniemessä voivat esitellä asentajiemme työn jälkeä. Rakennus- tai rakennuttajayhtiöistä muun muassa Sato, VVO, Avainasunnot ja KOAS ovat asiakkaitamme. Erikoiskohteisiin kuuluvat Visman ja Laptin toimistojen sekä Naughty Burgerin ravintolan sähköistykset. Sähköveijarit on yksi Jyväskylän kaupungin sopimuskumppaneista.

sahkoveijarit-sahkotyot-yrityksille-myymalan-sisaankaynti-valaistus

Myymälöiden sähköistykset

Erityisen vahvaksi toimialueeksi viime vuosina on kehittynyt myymälätilojen sähkösaneeraukset. Olemme uusineet Keski-Suomessa noin viidentoista S-marketin sekä kolmen K-Citymarketin valaistuksen ja sähköverkkojen päivityksen. Jyväskylän myymälöiden lisäksi työmme näkyy mm. Mikkelin CM, Äänekosken, Joutsan, Jämsän ja Kangasniemen marketeissa. Vuoden 2019 isoin projekti oli Seppälän Citymarketin saneeraus, vuonna 2020 Palokan Citymarket. Marketien saneerauksen yhteydessä uuden valaistuksen on saanut myös muutama Alkon myymälä.

aluesahkoistys

Yksi vahvuuksistamme on aluesähköistys.

Totetamme ammattitaidolla taloyhtiöiden pihasähköistykset tai asuinalueiden puistojen ja liikuntapaikkojen valaistukset, usein kaivuusta ja maakaapeloinnista korkeimpien tolppien valonheittimiin asti.

Olemme sähköistäneet esimerkiksi Tikkakoski lähiliikuntapuiston, johon kuuluvat pururadan ja tekonurmikentän kohdevalot sekä yleisvalaistus. Pohjanlammen lähiliikunta-alueella toteutimme tekonurmikentän sekä parkour- ja skeittialueen valaistuksen.

sahkoveijarit-sahkopalvelut-keski-suomessa-myymaloiden-sahkotyot-yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Erikoistöihin käytämme luotettavia yhteistyökumppaneita, alihankkijoita on tilanteesta riippuen 3-4 (pari sähköasentajaa, tietoverkkoasentajia jne).

sv_automaatio_logo_rgb_vaaka_small

Rakennusautomaation ammattilaiset
SV-automaatio (www.svautomaatio.fi)

helvar_designer_certified_logo

Älykkäät valaistusratkaisut
Helvar (www.helvar.com)

Lähetä viesti

Start typing and press Enter to search