Palvelut

Kauttamme onnistuvat niin asennus- ja urakointityöt, kuin huolto- ja kunnossapitopalvelutkin. Tarjoamme pääasiassa kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin, mutta kauttamme kannattaa kysellä myös pienempiä toteutuksia.

sahkosuunnittelun-hoitaa-sahkoveijarit-oy

Sähkösuunnittelu

Laajaa suunnittelua vaativissa töissä käytämme luotettavia, keskisuomalaisia yhteistyökumppaneita. Meillä on asiantuntemusta ja resursseja valvoa suunnittelua sekä myös toteuttaa osa asennustehtäviimme liittyvästä sähkösuunnittelusta itse.

 

sahkojarjestelmien-asennus-ja-huolto-sahkoveijarit-oy

Sähköjärjestelmien asennus ja huolto

Sähköjärjestelmien asennus on ykkösosaamistamme, lähes 80% liikevaihdosta tulee sähkö- ja atk-järjestelmien asennuksesta. Teemme asennuksia sekä yritys- että yhteiskunnallisiin kohteisiin. Yrityskohteitamme ovat muun muassa liiketilat pienistä lähimarketeista suurimpiin Prisma- ja Citymarket-tason myymälöihin saakka.
aurinkopaneelien-asennukset-sahkoveijarit-oy

Aurinkopaneeliasennukset

Meiltä saat myös aurinkosähköjärjestelmät kätevästi asennettuna mökille tai omakotitaloon. Voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä. Tehtävät työt ja asennukset sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja räätälöidään kohteen erityistarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella.

 

kaapeloinnit-hoitaa-sahkoveijarit-oy

Kaapeloinnit

Kaapeloinnit, suppeat ja yksinkertaiset tai laajat ja monimutkaiset, kuuluvat osana kaikkiin sähkö- ja atk-järjestelmiin. Kaapelien kunto on ehdoton edellytys koko järjestelmän toimivuudelle. Asentajamme tuntevat ajan virtaukset ja uusimmat tekniikat. Kysy ja he toteuttavat.

 

sahkoveijarit-sahkotyot-jyvaskylassa-yrityksille

Aluesähköistykset

Sähköä tarvitaan sekä sisällä että ulkona.Tuotamme esimerkiksi piha- ja pysäköintialueiden sekä liikuntapaikkojen sähköistyksen kaivutöistä ja kaapeloinneista korkeimpien valaisinpylväiden kohdevalaisimiin. Toteutimme Tikkakosken lähiliikuntapuiston yleisvalaistuksen sekä pururadan ja pallokenttien kohdevalot. Pohjanlammen lähiliikuntapaikalla toteutimme urheilukentän sekä parkour- ja skeittialueen valaistuksen.
valaistustekniikat-hoitaa-sahkoveijarit-oy

Valaistustekniikat

Led-valaistus ja erilaiset valaistusautomatiikat ovat nykyaikaa. Valaistusratkaisut ovat viime vuosina kehittyneet sekä teknisesti että taloudellisesti – tänään ei kustannussyistä ole järkevää työskennellä tai olla pimeässä. Olemme ajan hermolla ja toteutamme modernit valaistusratkaisut sekä saneeraus- että uudiskohteisiin.
atk-asennukset-hoitaa-sahkoveijarit-oy

ATK-asennukset

Digitaalisuus on osa nykyaikaa. Erilaiset atk-verkot ja niiden toimivuus on yritysmaailmalle elinehto. Sähköasennusten rinnalla toteutamme atk-asennukset parhaalla ammattitaidolla. Digisektorilla omat asentajamme saavat usein rinnalleen yhteistyökumppanien erikoisaajia, tietoverkkoasentajia jne.
sahkoveijarit-avainlippu
sahkoveijarit-yksi-menestyjista
sahkoveijarit-yksi-kasvajista
sahkoveijarit-sahkoalan-ammattilainen-johon-voit-luottaa

Start typing and press Enter to search