Palvelut

Kauttamme onnistuvat niin asennus- ja urakointityöt, kuin huolto- ja kunnossapitopalvelutkin. Tarjoamme pääasiassa kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin, mutta kauttamme kannattaa kysellä myös pienempiä toteutuksia.

sahkoveijarit-sahkotyot-yrityksille-sahkosuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Laajaa suunnittelua vaativissa töissä käytämme luotettavia, keskisuomalaisia yhteistyökumppaneita. Meillä on asiantuntemusta ja resursseja valvoa suunnittelua sekä myös toteuttaa osa asennustehtäviimme liittyvästä sähkösuunnittelusta itse.

 

sahkoveijarit-sahkotyot-jyvaskylassa-yrityksille

Sähköjärjestelmien asennus ja huolto

Sähköjärjestelmien asennus on ykkösosaamistamme, lähes 80% liikevaihdosta tulee sähkö- ja atk-järjestelmien asennuksesta. Teemme asennuksia sekä yritys- että yhteiskunnallisiin kohteisiin. Yrityskohteitamme ovat muun muassa liiketilat pienistä lähimarketeista suurimpiin Prisma- ja Citymarket-tason myymälöihin saakka.
sahkoveijarit-sahkotyot-jyvaskylassa-yrityksille

ATK-asennukset

Digitaalisuus on osa nykyaikaa. Erilaiset atk-verkot ja niiden toimivuus on yritysmaailmalle elinehto. Sähköasennusten rinnalla toteutamme atk-asennukset parhaalla ammattitaidolla. Digisektorilla omat asentajamme saavat usein rinnalleen yhteistyökumppanien erikoisaajia, tietoverkkoasentajia jne.
sahkoveijarit-sahkotyot-jyvaskylassa-yrityksille

Kaapeloinnit

Kaapeloinnit, suppeat ja yksinkertaiset tai laajat ja monimutkaiset, kuuluvat osana kaikkiin sähkö- ja atk-järjestelmiin. Kaapelien kunto on ehdoton edellytys koko järjestelmän toimivuudelle. Asentajamme tuntevat ajan virtaukset ja uusimmat tekniikat. Kysy ja he toteuttavat.

 

sahkoveijarit-sahkotyot-jyvaskylassa-yrityksille

Aluesähköistykset

Sähköä tarvitaan sekä sisällä että ulkona.Tuotamme esimerkiksi piha- ja pysäköintialueiden sekä liikuntapaikkojen sähköistyksen kaivutöistä ja kaapeloinneista korkeimpien valaisinpylväiden kohdevalaisimiin. Toteutimme Tikkakosken lähiliikuntapuiston yleisvalaistuksen sekä pururadan ja pallokenttien kohdevalot. Pohjanlammen lähiliikuntapaikalla toteutimme urheilukentän sekä parkour- ja skeittialueen valaistuksen.
sahkoveijarit-sahkotyot-jyvaskylassa-yrityksille

Valaistustekniikat

Led-valaistus ja erilaiset valaistusautomatiikat ovat nykyaikaa. Valaistusratkaisut ovat viime vuosina kehittyneet sekä teknisesti että taloudellisesti – tänään ei kustannussyistä ole järkevää työskennellä tai olla pimeässä. Olemme ajan hermolla ja toteutamme modernit valaistusratkaisut sekä saneeraus- että uudiskohteisiin.
sahkoveijarit-avainlippu
sahkoveijarit-yksi-menestyjista
sahkoveijarit-yksi-kasvajista
sahkoveijarit-sahkoalan-ammattilainen-johon-voit-luottaa

Start typing and press Enter to search